Ποιο είναι το καλύτερο VPN για Mac

Το Mac VPN είναι το τέλειο εργαλείο ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων σας.
Χρειάζεστε σίγουρα ένα καλό VPN για το Mac σας
Πολλοί ιδιοκτήτες της Apple μπορεί να πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται Mac VPN - επειδή, το macOS είναι φημισμένο σταθερό και ασφαλές και γνωστό για τις εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας του.
Γιατί πρέπει απολύτως να χρησιμοποιήσετε VPN στα Mac σας;
Η Apple έχει λάβει καλές αποφάσεις όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε antivirus στο Mac σας, επίσης δεν σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας Apple έχει απόλυτη προστασία από κατασκόπους, διαφημιστές και ISP. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, είναι τόσο σημαντικά για το Mac σας.

Ένα Mac VPN δεν είναι μόνο για την προστασία των διαδικτυακών τραπεζικών σας στοιχείων ή για να παραμείνετε ασφαλείς κατά το torrenting. Επίσης, σας επιτρέπει να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε περιφερειακούς αυστηρούς πόρους όπως η βιβλιοθήκη Netflix και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες ροής σε τοποθεσίες στις οποίες δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Ό, τι και αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε, ωστόσο, το Mac VPN σας θα πρέπει να μπορεί να τα κάνει όλα.
Αποκτήστε το απόρρητό σας
Η κρυπτογραφημένη σήραγγα εμποδίζει επίσης τον ISP σας να συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο από τη σκοπιά του απορρήτου, αλλά είναι επίσης βολικό εάν θέλετε να αποτρέψετε την παρακολούθηση της κυκλοφορίας torrent.
Από τον διακομιστή VPN, τα δεδομένα σας εξέρχονται στο Διαδίκτυο. Επειδή τα δεδομένα σας φαίνεται να προέρχονται από το διακομιστή VPN, όποιος παρακολουθεί την επισκεψιμότητά σας θα αντιμετωπίσει προβλήματα εάν θέλει να διακρίνει την πραγματική τοποθεσία σας. Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν καταγράψουν τη διεύθυνση IP σας, θα λάβουν τη διεύθυνση του διακομιστή VPN αντί για τη δική σας.

Καλύτερο VPN για σύγκριση Mac

Η αγορά του VPN μεγαλώνει, η οποία προκαλείται από την ενίσχυση της λογοκρισίας, επίσης, με νέες μεθόδους συλλογής και κλοπής δεδομένων χρηστών.
Για να σας βοηθήσουμε να αποτρέψετε αυτά τα ζητήματα, δημιουργήσαμε μια λίστα όπου μπορείτε να δείτε τη σύγκριση διαφορετικών VPN και να αποφασίσετε ποια θα χρησιμοποιήσετε.
Λίστα των καλύτερων VPN για Mac 2021
Τώρα έχετε μια σαφή λίστα συγκριμένων VPN.
Ελπίζουμε από τώρα να σας διευκολύνει να αποφασίσετε ποιο θα χρησιμοποιήσετε.
Πριν όμως τερματίσουμε αυτό το θέμα, θέλουμε να μοιραστούμε τη γνώμη μας για το καλύτερο VPN.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Τι είναι το καλύτερο πληρωμένο VPN

Μετά τη σύγκριση, αποφασίσαμε να σας πούμε λίγο περισσότερα για το καλύτερο VPN κατά τη γνώμη μας - Κρατήστε το Solid Unlimited VPN.
Το KeepSolid VPN Unlimited® σάς επιτρέπει να βασίζεστε στο MacBook σας για τα πάντα. Αυτή η εφαρμογή είναι μια ισχυρή λύση ασφάλειας και απορρήτου στο Διαδίκτυο για το Mac σας. Χάρη στην υπηρεσία, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τα φίλτρα δικτύου και να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε.
Τεχνολογία KeepSolid Wise
Τεχνολογία KeepSolid Wise
Δοκιμάστε επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης και συσκότισης για το εκτεταμένο απόρρητό σας και την απεριόριστη πρόσβαση στον Ιστό.
Πρόσθετη υπηρεσία
Προστατέψτε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες με τις ειδικές μας δυνατότητες: μια συνδρομή VPN διάρκειας ζωής, προσωπικές επιλογές διακομιστή / IP και τη δυνατότητα να ορίσετε ένα VPN στον WiFi δρομολογητή σας.
Απόλυτη ταχύτητα & Χωρίς όριο δεδομένων
Λήψη, περιήγηση, ροή ή κοινή χρήση, οι χρήστες KeepSolid VPN Unlimited® είναι ελεύθεροι να κάνουν ό, τι θέλουν!

Δοκιμάστε το VPN Unlimited για την προστασία του Mac σας

Τέλεια εφαρμογή για το Mac σας
Made on
Tilda