Vad är det bästa VPN för Mac

En Mac VPN är det perfekta säkerhetsverktyget för att skydda dina data.
Du behöver definitivt en bra VPN för din Mac
Många Apple-ägare kanske tror att de inte behöver en Mac VPN - för, macOS är berömt stabilt och säkert och känt för sina utmärkta säkerhetsfunktioner.
Varför behöver du absolut använda VPN: er på din Mac?
Apple har tagit bra beslut när det gäller säkerhet och integritet, men det betyder inte att du inte ska använda antivirus på din Mac, det betyder inte att din Apple-dator har absolut skydd mot spioner, annonsörer och ISP. Det är därför virtuella privata nätverk är så viktiga för din Mac.

En Mac VPN är dock inte bara för att skydda dina nätbankuppgifter eller för att vara säker när du torrentar. Det låter dig också få obegränsad tillgång till regionala strikta resurser som Netflix-bibliotek och få tillgång till andra streamingtjänster på platser som du inte fysiskt kan få tillgång till. Oavsett vad du planerar att använda det till, bör din Mac VPN kunna göra allt.
Få din integritet
Den krypterade tunneln hindrar också din ISP från att samla in dina privata data. Detta kan vara användbart ur ett integritetsperspektiv, men det är också praktiskt om du vill förhindra att din torrentrafik märks.
Från VPN-servern går dina data ut på internet. Eftersom dina data verkar komma från VPN-servern kommer alla som tittar på din trafik att få problem om de vill se din riktiga plats. I själva verket, även om de fångar din IP-adress, skulle de få VPN-serverns adress istället för din.

Bästa VPN för Mac-jämförelse

VPN: s marknad växer sig större vilket orsakas av censurens åtstramning, nya metoder för att samla in och stjäla användardata.
För att hjälpa dig att förhindra dessa problem gjorde vi en lista där du kan se jämförelsen mellan olika VPN och bestämma vilken som ska användas.
Lista över de bästa VPN: erna för Mac 2021
Nu har du en tydlig lista över jämförda VPN.
Vi hoppas att det nu blir lättare för dig att bestämma vilken du ska använda.
Men innan vi avslutar det här ämnet vill vi dela vår åsikt om det bästa VPN.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vad är bäst betalad VPN

Efter jämförelsen har vi beslutat att berätta lite mer om det bästa VPN enligt vår mening -KeepSolid VPN Unlimited.
KeepSolid VPN Unlimited® låter dig lita på din MacBook för allt. Den här appen är en kraftfull internetsäkerhets- och sekretesslösning för din Mac. Tack vare tjänsten kan du enkelt kringgå nätverksfilter och få obegränsad tillgång till vilken webbplats du vill.
KeepSolid smart teknik
KeepSolid smart teknik
Försök med ytterligare krypteringsnivåer och fördunkling för din utökade integritet och obegränsad webbåtkomst.
Ytterligare service
Skydda dina onlineaktiviteter med våra specialtillbehör: en Lifetime VPN-prenumeration, Personal Server / IP-alternativ och möjligheten att ställa in en VPN på din WiFi-router.
Ultimate Hastighet & No Data Limit
Ladda ner, bläddra, strömma eller dela, KeepSolid VPN Unlimited®-användare är fria att göra vad de vill!

Testa VPN Unlimited för att skydda din Mac

Perfekt passform för din Mac
Made on
Tilda